ATENEM LA DIS_CAPACITAT, FOMENTANT LA CAPACITAT

 

 

Benvinguts!

 

ENTRETOTS comença a caminar!

 

Aquesta entitat neix amb el ferm propòsit d’omplir un buit existent a la nostra societat, i per a cobrir las necessitats d’un sector de la ciutadania, compost per persones amb diversitat funcional (persones amb mobilitat reduïda, gent gran, amb ganes de mantenir-se actius, etc.).

 

A ENTRETOTS, aquestes persones trobaren, l’assessorament legal necessari per a resoldre els conflictes que es trobin, en el seu dia a dia, així como la plataforma en la que recolzar-se per reivindicar l' igualtat i la justícia a la que qualsevol ciutadà té dret.

 

Comptem des de un primer moment amb equip professional i humà disposat a treballar, i/o col•laborar per tal de contribuir amb els seu coneixements i experiència en els diferents activitats i serveis.

 

En matèria de salut i benestar, oferim els serveis de professionals experimentats i diferents activitats relacionades amb aquest àmbit, que els ajudarà a trobar l’equilibri físic i emocional, imprescindible per a el desenvolupament d’ una vida plena i feliç.

 

D’altra banda, les nostres activitats d’oci i cultura, són el complement ideal per a que les persones amb diversitat funcional puguin trobar un espai accessible a les seves necessitats, i desenvolupar aquesta part de la seva vida, que la majoria de les vegades ha quedat en últim lloc, o en el pitjor dels casos, directament no és té en compte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ASSOCIACIO ENTRETOTS PENEDES                                                                                                                                                                 Associacio Entretots

  C/ Escorxador, 19-21

  08720 Vilafranca del Penedès

  info@entretots.org                                                     Accessibilitat     Avis Legal     Compliment Legal     Política Cookies                                 @Entre_tots