ATENEM LA DIS_CAPACITAT, FOMENTANT LA CAPACITAT

 

 

Convius amb una discapacitat ???

Vols fer esport adaptat a les teves possibilitats ???

 

No ho dubtis, posant en contacte amb nosaltres.

 

Des de fa temps estem treballant per portar el esport adaptat a la comarca, en col·laboració amb la Federació Catalana de Esport Adaptat hem portat algunes de les 18 modalitats que treballa i ara estem amb el ferm propòsit de crear el primer equip de Hoquei en cadira de rodes elèctrica de la comarca, en aquests sentit ja tenim alguns jugadors i entrenador, però ens falta'n jugador per fer un equip com complert.

 

T'interessa jugar en aquest equip ??, posat en contacte amb nosaltres i farem el que calgui.

                          BASQUET                                                                       HOQUEI                                                                                 BOCCIA

 

FINAL COPA CATALUNYA DE BASQUET

EN CADIRA DE RODES

 

 

El any 2013 vam portar a la comarca la final de la Copa Catalunya en cadira de rodes que es va disputa al pavelló d'esport de Santa Margarida i Els Monjos entre els equips Girona FC-Mifas Esplais Vs FC Barcelona-UNES S. Feliu Llobregat , que va ser un partit trepidant en tot moment i que va acabar amb el resultat de 35 - 46 a favor del equip, Barcelona Unes que es va proclamar campió de la copa.

 

Es van repartir medalles i copes als dos equips i des de la Federació de Esport  Adaptat van agrair la implicació del Ajuntament de Santa Margarida i la Associació Entretots per portar aquest esport a la comarca.

 

TRIA EL TEU ESPORT

 

El passat diumenge 17 de març de 2013, el pavelló de la Gamba de Vilafranca, es va porta a terme la jornada d’exhibició “TRIA EL TEU ESPORT” amb la col·laboració de la FCEDF (Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física), va consistir-hi en una demostració de 4 esports adaptats, dels 18 que la Federació desenvolupa a tota Catalunya.

 

     Bàsquet en cadira de rodes

     Bàdminton

     Boccia

     Handbake (bicicleta de mà)

 

 Varen assistir Josep Giménez, president  i Diego Lozano tècnic, per part de la FCEDF, així  com  el tinent  de  alcalde  del  ajuntament  de Vilafranca, Sr. Jordi Solà, la, Regidora adjunta de l'àrea de relacions ciutadanes i promoció social, Carme Garrido i  la regidora de esports Sra. Emília Torres, que varen posa en relleu la importància del esport en el mon de la discapacitat, com eina de superació personal, així com teràpia i de participació.

 

La jornada és va desenvolupar, malgrat  el mal temps, amb una gran afluència de persones interessades que va ser important i nombrosa, i que és van mostra  molt participatives  en les diferents disciplines esportives que és presentaven.

 

Amb aquesta activitat l’associació ENTRETOTS,  vol apropar  la possibilitat de practicar esport a les persones amb discapacitat física de l’Alt Penedès, ja que és una de les àrees que des de l’entitat s’està potenciant, per tal de donar suport a tots aquells esportistes amb discapacitat o persones interessades, en aquest sentit, propera ment és farà públic les següents activitats.

 

Per més informació és poden posar en contacte amb l’entitat a treves del seu correu electrònic, entretotspenedes@gmail.com

 

Des d’ ENTRETOTS, és vol donar les gracies a totes les persones que van fe acte de presencia, en especial al equip de basquet La Xamba, que en tot moment varem dona es seu suport el esdeveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

  ASSOCIACIO ENTRETOTS

  C/ Escorxador, 19-21

  08720 Vilafranca del Penedès

  info@entretots.org                                               Accessibilitat     Avis Legal     Compliment Legal     Política Cookies

Entretots.Associacio

entre_tots

entre_tots_penedes