ATENEM LA DIS_CAPACITAT, FOMENTANT LA CAPACITAT

 

 

Convius amb una discapacitat ???

Vols fer esport adaptat a les teves possibilitats ???

 

No ho dubtis, posant en contacte amb nosaltres.

 

Des de fa temps estem treballant per portar el esport adaptat a la comarca, en col·laboració amb la Federació Catalana de Esport Adaptat hem portat algunes de les 18 modalitats que treballa i ara estem amb el ferm propòsit de crear el primer equip de Hoquei en cadira de rodes elèctrica de la comarca, en aquests sentit ja tenim alguns jugadors i entrenador, però ens falta'n jugador per fer un equip com complert.

 

T'interessa jugar en aquest equip ??, posat en contacte amb nosaltres i farem el que calgui.

                          BASQUET                                                                       HOQUEI                                                                                 BOCCIA

 

FINAL COPA CATALUNYA DE BASQUET

EN CADIRA DE RODES

 

 

El any 2013 vam portar a la comarca la final de la Copa Catalunya en cadira de rodes que es va disputa al pavelló d'esport de Santa Margarida i Els Monjos entre els equips Girona FC-Mifas Esplais Vs FC Barcelona-UNES S. Feliu Llobregat , que va ser un partit trepidant en tot moment i que va acabar amb el resultat de 35 - 46 a favor del equip, Barcelona Unes que es va proclamar campió de la copa.

 

Es van repartir medalles i copes als dos equips i des de la Federació de Esport  Adaptat van agrair la implicació del Ajuntament de Santa Margarida i la Associació Entretots per portar aquest esport a la comarca.

 

TRIA EL TEU ESPORT

 

El passat diumenge 17 de març de 2013, el pavelló de la Gamba de Vilafranca, es va porta a terme la jornada d’exhibició “TRIA EL TEU ESPORT” amb la col·laboració de la FCEDF (Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física), va consistir-hi en una demostració de 4 esports adaptats, dels 18 que la Federació desenvolupa a tota Catalunya.

 

     Bàsquet en cadira de rodes

     Bàdminton

     Boccia

     Handbake (bicicleta de mà)

 

 Varen assistir Josep Giménez, president  i Diego Lozano tècnic, per part de la FCEDF, així  com  el tinent  de  alcalde  del  ajuntament  de Vilafranca, Sr. Jordi Solà, la, Regidora adjunta de l'àrea de relacions ciutadanes i promoció social, Carme Garrido i  la regidora de esports Sra. Emília Torres, que varen posa en relleu la importància del esport en el mon de la discapacitat, com eina de superació personal, així com teràpia i de participació.

 

La jornada és va desenvolupar, malgrat  el mal temps, amb una gran afluència de persones interessades que va ser important i nombrosa, i que és van mostra  molt participatives  en les diferents disciplines esportives que és presentaven.

 

Amb aquesta activitat l’associació ENTRETOTS,  vol apropar  la possibilitat de practicar esport a les persones amb discapacitat física de l’Alt Penedès, ja que és una de les àrees que des de l’entitat s’està potenciant, per tal de donar suport a tots aquells esportistes amb discapacitat o persones interessades, en aquest sentit, propera ment és farà públic les següents activitats.

 

Per més informació és poden posar en contacte amb l’entitat a treves del seu correu electrònic, entretotspenedes@gmail.com

 

Des d’ ENTRETOTS, és vol donar les gracies a totes les persones que van fe acte de presencia, en especial al equip de basquet La Xamba, que en tot moment varem dona es seu suport el esdeveniment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 ASSOCIACIO ENTRETOTS PENEDES                                                                                                                                                                 Associacio Entretots

  C/ Escorxador, 19-21

  08720 Vilafranca del Penedès

  info@entretots.org                                                     Accessibilitat     Avis Legal     Compliment Legal     Política Cookies                                 @Entre_tots